Tips & Trucs

Tips, trucs en achtergronden over het bereiden van rundvlees en meer


Stoofvlees

Draadjesvlees of suddervlees (wat is het verschil en hoe maak je het)
Pruttelen als oma (tips om net zo lekker stoofvlees te maken als oma)
Pruttel spullen (over wat je nodig heb om te pruttelen)
Soorten stoofvlees en bereidingsduur
Wil je zo lang mogelijk genieten van lekker stoofvlees? (over het invriezen van stoofvlees)

Snel klaar rundvlees
Biefstuk in aluminiumfolie?
Perfect gebakken van Ossenhaas tot Ribeye (alle bereidingen in simpele stappen)
Kerntemperaturen voor snel klaar vlees en premium cuts
Maak indruk met het lekkerste vlees (theorie en praktijk van het garen van rundvlees)
Rundvlees bewaren
Temperatuur en ontdooien (over hoe te ontdooien, klaarmaken en serveren)

Anders
Over de grootste luxe in ons leven (over de luxe van vlees eten)
Geen geschil (over snel aardappels koken)