Over gepruttel

Gepruttel is mijn uit de hand gelopen hobby. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen blij maken met de lekkerste gerechten en de leukste tips en trucs.

Tijd, aandacht en de beste ingrediënten is wat zorgt voor de lekkerste gerechten. Ik sta zelf als fanatiek hobbykok vaak in de keuken en ben altijd aan het zoeken wat de theorie achter de processen in de keuken is. Mijn bevindingen deel ik in de Tips & Trucs en recepten. Deze gaan niet alleen over runderstoofvlees, maar ook over biefstuk, BBQ, groenten en alles wat ik interessant vind.

Met Gepruttel wil ik ook het gebruik van de minder bekende delen van de koe onder de aandacht brengen. Het harde werk van onze boeren en slagers brengt ons namelijk niet alleen de entrecôtes en biefstuk, maar ook fantastische riblappen, sukade, schenkel, etc. Deze minder populaire delen van de koe vergen iets meer bereidingstijd, maar zijn zeker niet minder smakelijk. Een goed stoofgerecht kan met gemak de strijd aan met de beste biefstuk! Het bijkomende voordeel is dat we op deze wijze de hele koe tot waarde brengen. Een compliment dus voor de boeren die met zoveel aandacht en kennis de koeien hebben verzorgd en gevoerd!

Ik hoop uiteraard dat je de tips en de recepten gaat proberen. Als je vragen of opmerkingen hebt, stuur dan zeker een mailtje. Je kunt op de hoogte blijven door je aan te melden voor het laatste Gepruttel, dan ontvang je de nieuwste tips & trucs en  recepten in de mail. Op Facebook en Instagram kan je Gepruttel uiteraard ook volgen.

Smakelijke groet,
Jort

Naar de recepten             Naar de Tips & Trucs

Gepruttel B.V.

Cerise 23
6708 LG Wageningen

06-38743250
info@gepruttel.nl

KvK: 68173679
BTW nr: 857332144B01
Bank: NL75 RBRB 0955 0239 20