Stoofvlees Indisch met ui in spinazieblad

 0 beoordelingen

Maak eens wat anders met stoofvlees met Indisch met ui in een spinazieblad, een heerlijk culinair en verrassend lente-hapje. Heerlijk als snack of als voorgerechtje. Je kan natuurlijk ook andere soorten stoofvlees gebruiken en andere bladeren gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een lekker knapperig blaadje ijsbergsla!

Stoofvlees Indisch met ui in spinazieblad

Bereidingswijze:

  1. Maak het stoofvlees warm, zachtjes in de pan of volgens de instructies op de verpakking
  2. Leg de blaadjes spinazie klaar
  3. Vul de blaadjes met het stoofvlees, crème fraîche en garneer met een paar takjes bieslook. Eventueel op smaak brengen met versgemalen peper
  4. Eet smakelijk!
Stoofvlees Indisch met ui in spinazieblad
10 minuten voorbereiding
0 minuten pruttelen
6 personen

Ingredienten:

  • 1 portie kant en klaar stoofvlees Indisch met ui
  • Gewassen spinazieblaadjes
  • Crème fraîche
  • Verse bieslook
  • Versgemalen peper
Boodschappenlijstje:   
E-mail

Kwaliteitsrundvlees

Maak de lekkerste gerechten met Limousinvlees van de Hollandse natuurweide.

Meer informatie

Voeg je beoordeling toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleer

Schrijf een beoordeling

 0 beoordelingen