Hachee, het stoofvlees waar iedereen groot mee is geworden. Met goede kwaliteit vlees is dit gewoonweg heerlijk! Je kan lekker variëren door bijvoorbeeld de bruine suiker te vervangen door appelstroop of wat anders zoets.
Bereidingswijze:
Eventueel de stooflappen in stukjes van 2x2 cm snijden (dan is het iets sneller gaar)
De uien in ringen snijden
De knoflook pellen (niet snijden)
Zout het vlees naar smaak en meng het met de bloem
Bak het vlees in de pruttelpan of koekenpan op matig vuur rondom aan
Zet het fornuis op de pruttelstand of de oven op 120 graden
Voeg de laurier, paprikapoeder, kruidnagel, gepelde knoflook, suiker en het warme water toe
3 uur laten pruttelen met deksel op de pan/braadslede. Voor een dikkere saus de laatste 20 minuten met de deksel op een kiertje. Na 3 uur even proeven of het zacht is, zo niet dan nog 30 minuten extra
Breng op smaak met zout en peper
Eet smakelijk!
Hachee
30 minuten voorbereiding 3 uur pruttelen
3 personen
Materialen:
Mes
Snijplank
Weegschaal
Maatbeker
Kom
Lepel
Pruttelpan of braadslede (voor als je de oven gebruikt)
Bezorgtijd De pakketten worden gemaakt en bezorgd zodra een hele koe is verkocht.
De bezorgtijd is tussen 9:00 en 18:00 (zie de dagen per regio in de tabel).
De dag voor de bezorging wordt het bezorgvenster van 2 uur (bijvoorbeeld tussen 12:00 en 14:00) gestuurd per email.
Bezorgopties Voor specifieke bezorgmomenten (bijvoorbeeld voor 12:00) geldt een toeslag. Deze zijn op aanvraag.
Bezorgdagen per regio
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies die zowel door Gepruttel B.V. als derde partijen worden geplaatst. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag, om social media toepassingen mogelijk te maken en voor commerciële doeleinden. Als je verder gaat op deze website of ‘OK’ klikt, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.OkLees meer