Pistolet Indisch met ui

 0 beoordelingen

Maak het je zelf makkelijk met deze lekkere snelle manier om stoofvlees met een lente twist te maken. Met frisse crème fraîche, komkommer en het kant en klare stoofvlees Indisch met ui ben je in 10 minuten klaar. Je kan uiteraard eindeloos variëren met andere soorten stoofvlees en toppings, of in een wrap. Ideaal voor op vakantie.

Tip: als je kant en klaar stoofvlees gebruikt, hergebruik dan de koelverpakking van Gepruttel om het stoofvlees koel te houden tijdens de reis.

Pistolet Indisch met ui

Bereidingswijze:

  1. Bak de pistoletjes af indien je afbak broodjes gebruikt
  2. Verwarm het stoofvlees volgens de instructies op de verpakking
  3. Snij de pistoletjes open en beleg met crème fraîche, komkommer en versgemalen peper
  4. Schep het stoofvlees op het broodje en eet smakelijk!
Pistolet Indisch met ui
10 minuten voorbereiding
0 minuten pruttelen
1 personen

Ingredienten:

Boodschappenlijstje:   
E-mail

Lekker erbij

  • Een lekkere salade met knapperige sla en komkommer

Stoofvlees Indisch met ui

Heerlijk zoet, kruidig en klaar in 10 minuten
Meer informatie
Voeg je beoordeling toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleer

Schrijf een beoordeling

 0 beoordelingen