Pistolet Indisch met ui

 0 beoordelingen

Maak het je zelf makkelijk met deze lekkere snelle manier om stoofvlees met een lente twist te maken. Met frisse crème fraîche, komkommer en een portie stoofvlees Indisch met ui ben je in 10 minuten klaar. Je kan uiteraard eindeloos variëren met andere soorten stoofvlees en toppings, of in een wrap. Ideaal voor op vakantie.

Pistolet Indisch met ui

Bereidingswijze:

  1. Bak de pistoletjes af indien je afbak broodjes gebruikt
  2. Verwarm het stoofvlees rustig op (niet laten koken)
  3. Snij de pistoletjes open en beleg met crème fraîche, komkommer en versgemalen peper
  4. Schep het stoofvlees op het broodje en eet smakelijk!
Pistolet Indisch met ui
10 minuten voorbereiding
0 minuten pruttelen
1 personen

Ingredienten:

Boodschappenlijstje:   
E-mail

Lekker erbij

  • Een lekkere salade met knapperige sla en komkommer

Kwaliteitsrundvlees

Maak de lekkerste gerechten met Limousinvlees van de Hollandse natuurweide.

Meer informatie

Voeg je beoordeling toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleer

Schrijf een beoordeling

 0 beoordelingen