Aardappels uit de oven

 0 beoordelingen

Deze makkelijk aardappels met verse rozemarijn doen het altijd goed. Heerlijk bij stevig stoofvlees.

Aardappels uit de oven

Bereidingswijze:

  1. De oven voorverwarmen op 180 graden
  2. De aardappels wassen en in kwarten snijden
  3. De aardappels mengen met de verse rozemarijn en olijfolie. Bestrooien met flink wat zout
  4. Aardappels in de braadslede doen en dan de oven in
  5. Na een uurtje zijn ze klaar, schep ze 2 keer om gedurende het uur voor het lekkerste resultaat
Aardappels uit de oven
5 minuten voorbereiding
60 minuten pruttelen
3 personen

Materialen:

  • Snijplank
  • Scherp mes
  • Schaal
  • Braadslede
  • Oven

Ingredienten:

  • Aardappels voor het aantal personen
  • Naaldjes van takje rozemarijn (1 takje per 2 pers)
  • Olijfolie
  • Zout
Boodschappenlijstje:   
E-mail

Kwaliteitsrundvlees

Maak de lekkerste gerechten met Limousinvlees van de Hollandse natuurweide.

Meer informatie

Voeg je beoordeling toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleer

Schrijf een beoordeling

 0 beoordelingen