Couscous koekjes

 0 beoordelingen

Lekker bij bijvoorbeeld de ui en abrikoos stoverij

Couscous koekjes

Bereidingswijze:

  1. De couscous bereiden volgens de instructies op de verpakking
  2. De komijn fijnmalen in de vijzel
  3. Als de couscous klaar is deze goed los roeren
  4. De gemalen komijn toevoegen
  5. Op smaak brengen met peper en zout
  6. Het ei loskloppen en door de couscous mengen
  7. De koriander grof hakken
  8. Op het laatste moment de gehakte koriander er doorheen mengen
  9. Kleine koekjes vormen van het couscous mengsel (circa 1 cm dik en 5 cm doorsnede)
  10. Olijfolie warm laten worden in de koekenpan
  11. De koekjes op matig vuur aan beide zijden lichtbruin bakken
Couscous koekjes
10 minuten voorbereiding
0 minuten pruttelen
4 personen

Materialen:

  • Snijplank
  • Scherp mes
  • Schaal/beslagkom
  • Kookpan
  • Vijzel
  • Schaaltje
  • Vork
  • Lepel
  • Koekenpan met antiaanbaklaag
  • Spatel voor in koekenpan

Ingredienten:

  • 300 gram couscous
  • 1 theelepel komijn zaad
  • Zout
  • Peper
  • 1 ei
  • Verse koriander (2 takjes)
  • Olijfolie
Boodschappenlijstje:   
E-mail

Kwaliteitsrundvlees

Maak de lekkerste gerechten met Limousinvlees van de Hollandse natuurweide.

Meer informatie

Voeg je beoordeling toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleer

Schrijf een beoordeling

 0 beoordelingen