Guacamole

 0 beoordelingen

Om het Mexicaanse feestje op je bord compleet te maken

Guacamole

Bereidingswijze:

  1. Het sjalotje fijn snipperen
  2. De tomaatjes in kwarten snijden
  3. De avocado halveren, de pit verwijderen en het vruchtvlees eruit scheppen
  4. Het vruchtvlees in grove stukjes hakken en besprenkelen met het sap van de citroen
  5. De uitjes, tomaatjes en vruchtvlees in een schaal doen en voorzichtig mengen
  6. Op smaak brengen met peper en zout
Guacamole
5 minuten voorbereiding
0 minuten pruttelen
4 personen

Materialen:

  • Snijplank
  • Scherp mes
  • Lepel
  • Schaal

Ingredienten:

  • 2 sjalotjes
  • 10 kleine roma tomaatjes (of een andere smaakvolle kleine tomaat)
  • 4 rijpe avocados
  • 1 citroen
  • Zout
  • Peper
Boodschappenlijstje:   
E-mail

Kwaliteitsrundvlees

Maak de lekkerste gerechten met Limousinvlees van de Hollandse natuurweide.

Meer informatie

Voeg je beoordeling toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleer

Schrijf een beoordeling

 0 beoordelingen