Couscous met zongedroogde tomaatjes en rozijnen

 0 beoordelingen

Heerlijk bij kruidige Marokkaanse pruttelgerechten

Couscous met zongedroogde tomaatjes en rozijnen

Bereidingswijze:

  1. De zongedroogde tomaatjes in stukjes snijden
  2. De couscous bereiden volgens de instructies op de verpakking
  3. Als de couscous klaar is deze goed los roeren
  4. De gesneden zongedroogde tomaatjes en de rozijnen door de couscous mengen
  5. Op smaak brengen met peper, zout en eventueel wat verse munt
Couscous met zongedroogde tomaatjes en rozijnen
10 minuten voorbereiding
0 minuten pruttelen
2 personen

Materialen:

  • Snijplank
  • Scherp mes
  • Schaal
  • Kookpan
  • Lepel

Ingredienten:

  • 6 zongedroogde tomaten in olijfolie
  • 150 gram couscous
  • Zout
  • Peper
  • Verse munt (2 takjes)
Boodschappenlijstje:   
E-mail

Kwaliteitsrundvlees

Maak de lekkerste gerechten met Limousinvlees van de Hollandse natuurweide.

Meer informatie

Voeg je beoordeling toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleer

Schrijf een beoordeling

 0 beoordelingen