Italiaans stoofvlees
15 minuten voorbereiding
2,5 uur pruttelen
2 personen
Materialen:
- Mes
- Snijplank
- Weegschaal
- Kom
- Pruttelpan of braadslede (voor als je de oven gebruikt)
- Pruttelpitje & pruttelplaatje of oven
Ingredienten:
- 300 gram stooflappen
- 1 kleine ui
- 80 ml rode wijn (een kruidige)
- 20 gram bloem
- 2 laurierblaadjes
- 2/3 theelepel nootmuskaat (gemalen)
- 1/2 theelepel kaneel (of 1/4 stokje)
- Olijfolie
- Takje verse tijm
- Peper
- Zout
- Water
- Citroen (om het af te maken)
Boodschappenlijstje:

E-mail
Lekker erbij
- Ongekookte spinazie met crème fraîche
Kwaliteitsrundvlees
Maak de lekkerste gerechten met Limousinvlees van de Hollandse natuurweide.
Meer informatie