Hachee
30 minuten voorbereiding
3 uur pruttelen
3 personen
Materialen:
- Mes
- Snijplank
- Weegschaal
- Maatbeker
- Kom
- Lepel
- Pruttelpan of braadslede (voor als je de oven gebruikt)
- Koekenpan (voor als je een braadslede gebruikt)
- Pruttelpitje & pruttelplaatje of oven
Ingredienten:
- 400 gram stooflappen of hacheevlees
- 20 gram bloem
- 3 middelgrote uien (meer ui mag altijd)
- 2 kruidnagels
- 2 laurierblaadjes
- 1 tl paprikapoeder
- 2 knoflooktenen
- 600 ml warm water
- 1 theelepel bruine basterdsuiker
- Peper (witte als je die hebt)
- Zout
Boodschappenlijstje:

E-mail
Lekker erbij
- Zilvervliesrijst en groente
Kwaliteitsrundvlees
Maak de lekkerste gerechten met Limousinvlees van de Hollandse natuurweide.
Meer informatie