Gestoofde riblappen met abrikoos en bier
20 minuten voorbereiding
Minimaal 2,5 uur pruttelen
4 personen
Materialen:
- Pruttelpan
- Snijplank
- Scherp mes
- Pollepel
- Theelepel
- Lepel
- Vijzel (als je piment korrels en/of komijn zaad gebruikt)
- Kopje
- Pruttelpitje & pruttelplaatje
Ingredienten:
- 500 gram riblappen
- 1 flesje lichtbitter bier (bijvoorbeeld Palm of Leffe Royal)
- 4 uien
- 6 rijpe Roma tomaten
- 20 gedroogde abrikozen
- 2 theelepel pimentkorrels (gemalen kan ook)
- 2 theelepels komijnzaad (gemalen kan ook)
- 2 theelepels korianderzaad (gemalen kan ook)
- Peper
- Zout
- Olijfolie
- Bosje verse koriander
- 200 ml crème fraiche
Boodschappenlijstje:

E-mail
Kwaliteitsrundvlees
Maak de lekkerste gerechten met Limousinvlees van de Hollandse natuurweide.
Meer informatie