Gestoofd klapstuk met venkel en romige munt
20 minuten voorbereiding
3,5 uur pruttelen
3 personen
Materialen:
- Snijplank
- Mes
- Kom
- Vijzel of foodprocessor
- Pruttelpan of braadslede (voor als je de oven gebruikt)
- Kleinere pan (optioneel)
- Lepel
- Pollepel
- Aluminiumfolie (optioneel)
- Pruttelpitje & pruttelplaatje of oven
Ingredienten:
Voor het pruttelen- 1 kg klapstuk met bot (zorg dat er genoeg vlees aan de ribben zit)
- Geen klapstuk meer? Gebruik dan bijvoorbeeld schenkel!
- 1,5 eetlepel venkelzaad
- 1 eetlepel mosterdzaad
- Zout
- 4 eetlepels crème fraîche
Voor het afmaken- Peper
- 2 takjes verse munt
Boodschappenlijstje:

E-mail
Kwaliteitsrundvlees
Maak de lekkerste gerechten met Limousinvlees van de Hollandse natuurweide.
Meer informatie