Hoe doen we dat?

Het maken van de pakketten en de premium cuts gaat in een aantal stappen.
Iedere stap wordt tot in de details verzorgd om het lekkerste eindresultaat te bereiken.

De Limousin vleespakketten en premium cuts

1 - Verzorgen

Onze boeren verzorgen de koeien in de natuurgebieden en in de stal. De goede verzorging en het juiste voer zorgen voor sterke en gezonde dieren. Uiteindelijk selecteren ze de juiste koeien om het beste vlees te verkrijgen.

1 - Verpakken en invriezen

De koeien gaan naar een lokale slachterij en slager, dus zo weinig mogelijk vervoer. Uitsnijden en verpakken is handwerk. De verpakkingen zijn gevacumeerd en het invriezen gaat snel, hierdoor kunnen we de optimale kwaliteit garanderen. Op elke verpakking kan je het nummer van de koe, boer en plaats van herkomst vinden.

3 - Verzenden

Het pakket wordt op het afgesproken moment aan de deur geleverd.  Onze distributeur zorgt voor een ijzige -18 graden tijdens het vervoer waardoor we zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal hoeven te gebruiken.