Met lof: Stoofvlees met aardbeien

 0 beoordelingen

Met Vlag en Wimpel, met Lof en ook met een beetje Lef. Dit lekker hapje zal iedereen verbazen als je het serveert bij de borrel, als amuse of als een tussengerecht. Niet alleen zitten er allerlei smaken zoals bitter, zoet en hartig in dit hapje, ook heb je de temperatuurverschillen tussen het vlees en de rest.  Omdat de witlof zelf als lepel dient scheelt het je ook nog afwas :).

Met lof: Stoofvlees met aardbeien

Bereidingswijze:

  1. Maak het stoofvlees warm, zachtjes in de pan (niet laten koken)
  2. Snij de achterkant van de witlof, pel de blaadjes van de witlof en was de blaadjes indien nodig
  3. Was de aardbeien en snij deze in plakjes
  4. Vul de witlof bladen met wat stoofvlees en garneer met een plakje aardbei
  5. Eet smakelijk!
Met lof: Stoofvlees met aardbeien
10 minuten voorbereiding
0 minuten pruttelen
6 personen

Ingredienten:

Boodschappenlijstje:   
E-mail

Kwaliteitsrundvlees

Maak de lekkerste gerechten met Limousinvlees van de Hollandse natuurweide.

Meer informatie

Voeg je beoordeling toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleer

Schrijf een beoordeling

 0 beoordelingen