Boer Har

Boer Har heeft werkt van jongs af aan al met rundvlees. Het begon als hulp van de lokale slager en is uitgegroeid tot een tot een eigen kudde Limousin’s. Har heeft de afgelopen tientallen jaren een kudde met de beste Limousin koeien opgebouwd. Door het selecteren op karakter en vleeskwaliteit zijn de dieren makkelijk in de omgang en geven ze voortreffelijk vlees. De dieren lopen in natuurgebieden zoals Nationaal Park De Meinweg, De Krang te Swartbroek en De Doort te Echt. De koeien helpen hier Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten met het begrazen van de gebieden. In de winter staan ze in de strostal. Voordat de koeien worden geslacht, gaan ze altijd 2 tot 4 weken naar de stal om de kwaliteit en de smaak van het vlees verder te verfijnen. Ze krijgen dan alle aandacht en een gebalanceerd dieet van hooi, maïs en wat krachtvoer. Het goede leven en de goede zorg kan je zeker proeven in het kant en klare stoofvlees en de vleespakketten van Gepruttel. Deze zijn gegarandeerd afkomstig van 1 koe en traceerbaar tot boer Har.


 

Naar alle foto’s             Naar webshop